Enginyer/a Junior Dept. Projectes

Lleida / Lleida / España

Comparte esta oferta

Funciones

Si has arribat fins aquí, pot ser perquè t'estàs plantejant un canvi d'aire, nous reptes, creixement professional o busques estabilitat laboral. En qualsevol cas, si estàs motivat/da per formar part de l'equip d'enginyers/eres d'una empresa industrial apunta't a l'oferta! Des d'ISPROX busquem un/a Enginyer/a Júnior Dept. Projectes per a important empresa de sector industrial amb seu a Lleida. Al teu dia a dia, t'encarregaràs de donar suport a direcció producció amb tasques de millora de la logística de producció, amb l'estandardització dels processos dintre de la millora LEA i suport a tots els equips de l'empresa (compres, producció, magatzem, enginyeria, projectes, econòmic i qualitat) amb el nou projecte amb LEAN TRANSFORMA de Millora de la cadena de subministrament entre altres. Si vols formar part d'un gran grup del sector del sector industrial no t'ho pensis més, inscriu•te!

Requisitos

Busquem un perfil amb formació en Enginyeria Mecànica o Industrial o que estigui als últims cursos o haver finalitzat màster o grau en enginyeria Valorable que tinguis coneixements de disseny industrial, dibuix tècnic o similar i que siguis usuari experimentat en programa CATIA V5 o similar.

Se ofrece

La contractació serà de caràcter fix en un lloc de treball consolidat. Jornada laboral intensiva (07:00h a 15:00h) Formacions a càrrec de l'empresa amb capacitat de promoció. Remuneració competitiva d'acord amb la teva experiència i habilitats.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Responsable de Oficina Técnica - Sector Industrial

Médico. Especialidad en Rehabilitación.