Responsable de Centre Especial de Treball

Juneda / Lleida / España

Comparte esta oferta

Funciones

Si has arribat fins aquí, pot ser perquè t'estàs plantejant un canvi d'aire o busques estabilitat laboral o fins i tot reorientar la teva trajectòria professional. En qualsevol cas, si et consideres una persona amb experiència en l'àrea de producció, logística, econòmica i gestió de persones apuntanta't a l'oferta! Des d'ISPROX busquem un/a Responsable de Centre Especial de Treball per a important organització social de proximitat enfocada en oferir suport integral a les persones, des de l'àmbit terapòeutic, preventiu, formaitu, d'inserció laboral i habitatge entre d'altres. En el teu dia a dia t'encarregaràs de liderar els diferents projectes empresarials, planificar l'operativa general dels equips de treball i les tasques productives (calendaris, logística necessària, així com els recursos econòmics, humans i tècnics), desenvolupar estrategies de millora continua per les diferents àrees de negoci entre altres. Si vols formar part d'una associació amb més de 45 anys d'història i que genera oportunitats a les persones amb necessitats de suport per desenvolupar• se de forma autònoma i inclusiva i, d’aquesta manera, millorar la seva qualitat de vida, no t'ho pensis més, inscriu•te!

Requisitos

Busquem un perfil amb formació en ADE, Enginyeria Organitzacionsl o similar. Valorarem molt positivament experiència en funcions similars en un un entorn social, tot i que no serà imprescindible. És necessari que tinguis desenvolupades la capacitat de lideratge, planificació, organització, gestió de persones entre altres.

Se ofrece

La contractació serà completament estable de caràcter indefinit des del primer dia amb l'empresa. Remuneració competitiva d'acord amb la teva experiència i habilitats. El teu horari serà flexible, entrada entre les 8.00h i les 9.00h i sortida entre les 17.00h i les 18.00h , de dilluns a divendres. A més a més gaudiràs de 30 dies naturals + 15 dies laborables repartits durant l’any.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Responsable de Eventos y Relaciones Públicas

Técnico/a Frigorista (Lleida)

Recambista con inglés alto