Enginyer/a elèctric/a

Mollerussa / Lleida / España

Comparte esta oferta

Funciones

Si has arribat fins aquí, pot ser perquè t'estàs plantejant un canvi d'aire o busques estabilitat laboral. En qualsevol cas, si et consideres una persona amb experiència administrativa a empreses de la construcció apunta't a l'oferta! Des d'ISPROX busquem un/a Enginyer/a elèctrica/a per a important empresa especialitzada en solucions de descarbonització en ràpid creixement. Al teu dia a dia, encarregaràs del disseny de Sistemes Fotovoltaics, de l'avaluació de viabilitat tècnica, preparació de documentació tècnica, supervisió de les instal·lacions, de les proves i posada en marxa, de l' optimització de rendiment i del compliment normatiu. Investigació i Desenvolupament: A més, també participaràs en la investigació i desenvolupament de les tendències i avenços en tecnologies solars i participar en iniciatives de recerca i desenvolupament. Si vols formar part d'una empresa consolidad en el seu sector no t'ho pensis més, inscriu•te!

Requisitos

Busquem un perfil amb títol universitari en Enginyeria Elèctrica o camp relacionat. Valorem molt positivament coneixements de normatives i estàndards elèctrics. Habilitats avançades en programari de disseny i simulació (AutoCAD, PVsyst) així com en l’ús de les aplicacions en l'entorn Google (Drive,fulls de càlcul,...). El perfil que encaixaria seria una persona amb capacitat per a treballar en equip i liderar projectes i fortes habilitats de comunicació verbal i escrita. Valorarem molt positivament que tinguis experiència en un lloc similar.

Se ofrece

La contractació serà completament de caràcter indefinit des del primer dia amb l'empresa. Remuneració competitiva d'acord amb la teva experiència i habilitats. El teu horari serà de 40h/setmanals de dilluns a divendres.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Ingeniero/a Industrial Junior

Enginyer/a de Millora Continua