Enginyer/a Oficina Tècnica

LLeida / Lleida / España

Comparte esta oferta

Funciones

Si has arribat fins aquí, pot ser perquè t'estàs plantejant un canvi d'aire, nous reptes o busques estabilitat laboral. En qualsevol cas, si et consideres una persona amb experiència en oficina tècnica en empresa industrial apunta't a l'oferta! Des d'ISPROX busquem un/a Enginyer/a per l'Oficina Tècnica per a important empresa de sector industrial amb seu a Lleida. Al teu dia a dia, t'encarregaràs del seguiment de la planificació i de les càrregues de treball que li siguin assignades, gestionaràs les hores assignades als seus projectes, elaboraràs els plànols, desenvoluparàs les normes de treball, les especificacions tècniques entre altres. Si vols formar part d'un gran grup del sector del sector industrial no t'ho pensis més, inscriu•te!

Requisitos

Busquem un perfil amb formació en Enginyeria Mecànica o Industrial. Valorarem molt positivament que tinguis experiència en un lloc similar. Cal que tinguis coneixements de disseny industrial, dibuix tècnic o similar i que siguis usuari experimentat en programa CATIA V5 o similar. El perfil que encaixaria en aquesta posició seria una persona amb capacitat d'organització, metòdica i responsable. Capaç de desenvolupar el seu treball de forma autònoma a partir dels objectius i criteris fixats per Direcció.

Se ofrece

La contractació serà de caràcter fix en un lloc de treball consolidat. Jornada laboral intensiva (07:00h a 15:00h) Calendari laboral definit anualment amb 20 dies de vacances a l'estiu i 10 dies a Nadal. Formacions a càrrec de l'empresa amb capacitat de promoció. Remuneració competitiva d'acord amb la teva experiència i habilitats.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Assessor/a Fiscal Comptable

Enginyer/a de Millora Continua