Assessor/a Laboral Junior

Lleida / Lleida / España

Comparte esta oferta

Funciones

A Isprox estem en cerca d'un/a Assessor Laboral per incorporar•se en important assessoria de Lleida, amb més de 45 anys d'experiència oferint servei integral a persones i empreses. Si tens experiència en l'assessorament laboral a societats i persones físiques en temes de dret laboral, així com el coneixement de la legislació laboral actual, convenis, contractació i bonificacions a la Seguretat Social, segueix llegint... En aquest lloc de treball t'encarregaràs de l'assessorament al client, així com de la confecció de nòmines i contractes, elaboració de models tributaris 111 i 306. Utilitzaràs les eines proporcionades per la Seguretat Social i INEM com ara Sistema Red, Contrat@, DELTA. Elaboraràs la gestió i les trameses mensuals d'Assegurances Socials i CRA, així com de la gestió de les bonificacions per la Fundació Tripartita. Tramitaràs i gestionaràs sol·licituds d'embargaments en organismes públics, al·legacions i altres gestions relacionades amb els organismes públics laborals. T'encarregaràs també de la redacció de sancions i cartes d'acomiadament dels teus clients, gestió d'accidents laborals, així com la resolució de consultes legals i jurisprudència de la matèria laboral en general.

Requisitos

• Graduat Social, Relacions Laborals o Dret.

Se ofrece

• Àmplies possibilitats de desenvolupament i projecció professional. • Pla de formació continuada. • Integració en un equip de més 80 professionals. • Contracte a temps indefinit i jornada completa. • Salari anual brut segons vàlua i experiència (no es desestimen candidats per raons econòmiques).

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Ingeniero/a Industrial Junior

Enginyer/a de Millora Continua