Tècnic/a d'Administració de Personal

Riudellots de la Selva / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

ISPROX selecciona, per a important empresa del sector carni de la província de Girona, un Tècnic d'Administració per al departament de RR.HH. Et responsabilitzaràs de gestionar l'administració de personal, assegurant el compliment de la legislació vigent, convenis col·lectius, acords, polítiques, procediments interns i complint els terminis de pagament de nòmines i assegurances Socials. Les teves funcions seran: Donar d'alta i de baixa al treballador a la Seguretat Social i posteriorment a l'aplicació de nòmina A3Equip. Generar els contractes de treball i comunicar•ho posteriorment al SEPE (Contrat@) Realitzar el comunicat diari d'incidències de persones i informar•ho al responsable Gestió dels permisos i vacances dels treballadors Gestió i comunicació de les baixes mèdiques a la Seguretat Social i fer el seguiment amb Mútua i Departament de PRL. Realitzar el procés de nòmina, i l'enviament de les assegurances socials a l'aplicació SILTRA. Gestió i tramesa de les retencions aplicades al treballador a l'Agència Tributària.

Requisitos

Grau / Diplomatura en Relacions Laborals, Dret o similar Coneixements de la legislació vigent a l'àmbit laboral Experiència mínima de 3 anys treballant amb diferents convenis i alt volum de nòmines. Domini del paquet Office/Office 365 Nivell avançat d'Excel (explotació de dades, taules dinàmiques i reportings) Imprescindible coneixement de programes de gestió de nòmines (A3EQUIP)

Se ofrece

Incorporació en empresa sòlida i en creixement Horari de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 amb descans per dinar. Salari segons experiència aportada (a partir de 28K) Beneficis socials

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Expert en Normativa CE i ISO

Oficial 1º Eléctrico o electromecánico

Projectista Oficina tècnica.