Expert en Normativa CE i ISO

Porqueres / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem un professional expert en normativa CE i ISO que hagi adquirit els seus coneixements amb una combinació d'estudis acadèmics, formació tècnica i experiència laboral. Volem trobar una persona molt rigorosa i ordenada i mot encarada a protocol·litzar sistemes de treball. Que estigui al dia de canvis de normativa tant aquí com a fora d'Europa. La persona seleccionada començarà amb Normativa, fins a crear ella mateixa el mateix departament. És per entrar a treballar a una empresa jove i dinàmica, formada per un equip especialitzat, amb una àmplia experiència dins el sector del sidero i especialitzada en l’automatització de processos productius industrials, portem a terme projectes multisectorials, sempre amb una constant innovació. Destaquen per ser innovadors i de les que troben solucions pel client, simplement fent un estudi d'ergonomia del lloc de treball buscant sempre l’opció més rendible. Treballen per clients del país i sobretot pels EUA, on tenen una altra delegació.

Requisitos

• Residència a prop del Pla de l'Estany (Porqueres) • Idiomes. Anglès mig mínim. •Molta motivació i inquietud per anar assumint responsabilitats a l'empresa. •Que la seva formació hagi sigut; 1 Enginyeria o Ciències Tècniques, enginyeria elèctrica, enginyeria mecànica, enginyeria industrial o altres disciplines relacionades 2. Gestió de Qualitat: Sobretot relacionada amb les normatives ISO. I la formació en sistemes de gestió de la qualitat, com ara l'ISO 9001, 3. Compliment Normatiu: Valorarem haver cursat programes especialitzats en compliment normatiu que poden incloure l'estudi de les normatives CE i ISO. Per poder abordar els aspectes legals i les pràctiques de conformitat amb els estàndards. 4. Auditoria: La formació com a auditor, especialment auditor de sistemes de gestió. • Formació Continuada: Donat que les normatives i estàndards poden canviar, és important que el professional s'hagi format i actualitzat en els seus coneixements. Valorarem la participació en seminaris, cursos i altres activitats de formació contínua. •Experiència Laboral: Volem un professional que hagi estat assumint experiència en empresa de sector industrial, i especialment al sector metall. Encara que valorarem cadascuna de les experiències que hi hagi d'altres sectors.

Se ofrece

• Contracte estable i amb poc topall. La persona seleccionada tindrà l'opció de crear el Departament de nou i crearà els seus propis objectius. • Horari. Flexible. • SOU: 33000 SBA inicial.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Administratiu/a Departament de Crèdits i Documentació

Médicos. Especialidad: Anestesiologia