TÈCNIC/A AJUSTADOR/A

Provioncia Tarragona / Tarragona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Estem en cerca, per important empresa Industrial de la zona de Tarragona, un/a TÈCNIC/A AJUSTADOR/A per realitzar les següents funcions: Ajustar les màquines de producció per garantir el seu correcte funcionament acord amb el producte esperat (qualitat, productivitat) i necessitats de producció. Controlar el correcte funcionament de la maquinària comprovant les qualitats del producte. Complimentar la documentació i registres de treball. Assistir tècnicament altres àrees de la fàbrica en cas necessari. Mantenir el correcte estat de funcionament i neteja de les instal·lacions i instrumentació. Realitzar el manteniment correctiu, preventiu i predictiu de la maquinària. Assistir al manteniment general en cas necessari. Seguir les normes internes de la companyia.

Requisitos

Estudis Mínims: Cicle Formatiu de Grau Superior en l’àmbit tècnic (mecànica, electrònica, neumàtica). Experiència Mínima: mínim 3 anys Disponibilitat per treballar un 3er torn. Experiència en l’ajustament de maquinària. Experiència prèvia en àmbit industrial, al departament de manteniment.

Se ofrece

Projecte estable dins d’una companyia en plena expansió. Formació constant per desenvolupar les tasques pertinents del departament. Torn de dilluns a divendres de matí, tarda o nit, una setmana de cada.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Ingeniero/a Industrial Especializado/a en Mantenimiento de Edificios

Técnico/a de Compras e Importación