Tècnic/a Especialista en Mecànica Diesel

Sarrià de Ter / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

ISPROX Girona selecciona, per al nostre client, una destacada empresa del sector automoció amb àmplia trajectòria en la venda, lloguer i manteniment de carretons elevadors, un/a Tècnic/a Especialista en Motors Dièsel per integrar•se al seu equip tècnic. De tracte familiar, el nostre client es destaca pel compromís amb el servei i la qualitat. La seva activitat principal és proporcionar solucions integrals que inclouen des de l'assessorament fins al servei postvenda, passant per la venda o el lloguer d'equips i recanvis originals. Busquem un/a professional capaç de realitzar les funcions següents, a casa dels clients: • Desmuntatge, reparació i muntatge de culates. • Realització i interpretació del diagnòstic sobre distribucions. • Canvis periòdics de l'oli motor. • Manteniment preventiu i correctiu: canvi filtres aire/oli/combustible. El/la candidat/a ideal ha de tenir experiència prèvia com a tècnic/a especialitzat/ada en motors dièsel preferentment dins del sector automoció. Valorarem positivament coneixements específics sobre carretons elevadors. Si ets una persona proactiva, t'apassiona la teva feina i estàs disposat a enfrontar nous reptes professionals, aquest lloc és per a tu! T'oferim formar part d'un equip humà altament qualificat on et podràs desenvolupar professionalment. No perdis aquesta gran oportunitat. Esperem la teva candidatura!

Requisitos

Experiència comprovada com a tècnic especialitzat en motors dièsel. Preferiblement oficial de primera categoria, amb experiència en la resolució d'incidències tècniques. Coneixements sòlids sobre culates, distribucions del motor, canvis regulars de l'oli i substitució/manteniment regular de filtres. Capacitat per treballar sota pressió mantenint sempre la qualitat del treball fet. Disponibilitat per treballar a temps complet i presencialment. Persona proactiva capaç de prendre decisions ràpides davant de qualsevol eventualitat que pugui sorgir durant la seva jornada laboral. Es valorarà positivament si compta amb formació acadèmica relacionada amb el sector automotriu o similar. Experiència treballant de cara al client.

Se ofrece

Contracte indefinit: volem que et sentis segur i compromès/a amb el nostre projecte. Horari fix: treballem de dilluns a divendres de 9 a 18 hores amb una hora per dinar. Sabem com n'és d'important tenir temps per a un mateix. Salari competitiu, a partir de 28.000 bruts any. Valorem el teu talent i la teva experiència. Furgoneta d'empresa: facilitem els desplaçaments laborals.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Administratiu/a Departament de Crèdits i Documentació

Experto en cadena de suministro

Ingeniero/a de proyectos de instalaciones y constructivos