Full Stack Developer (Tecnologia Blockchain)

Girona / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Des d'ISPROX Girona seleccionem, per al nostre client, una empresa de consultoria informàtica líder en l'aplicació de tecnologia blockchain per a solucions sostenibles, un Full Stack Developer dinàmic/a i motivat/da pel seu equip. El nostre client és una empresa innovadora que està a l'avantguarda del desenvolupament i implementació de solucions basades en blockchain per sector públic i privat. Treballen amb una àmplia gamma de grans empreses que vetllen per la sostenibilitat, proporcionant solucions sostenibles que milloren la seva traçabilitat. Estem buscant algú que tingui passió pel desenvolupament web full stack que estigui preparat/da per assumir reptes emocionants. Algú que no només compleixi els requisits tècnics sinó també tingui les habilitats interpersonals necessàries per treballar efectivament amb l'equip. Busquem algú compromès amb els valors corporatius del nostre client: innovació, sostenibilitat i lideratge. Si ets un/a Full Stack Developer amb una forta habilitat per aprendre ràpidament i adquirir nous reptes tecnològics, aquesta és la teva oportunitat. Forma part de l'equip del nostre client i ajuda'ls a construir el futur de la tecnologia blockchain. Si tens ganes de ser a un equip dinàmic on pots fer una diferència real mentre creixes professionalment, et convidem a presentar la teva candidatura. T'esperem!

Requisitos

• Domini dels llenguatges de programació del servidor com PHP, Ruby on Rails, Python, Node.js. • Coneixements en bases de dades com MySQL, MongoDB, PostgreSQL. • Experiència en el desenvolupament d'aplicacions del client utilitzant tecnologies com HTML5/CSS3/JavaScript i biblioteques/frameworks com ReactJS/Angular/Vue.js. • Coneixements en l'ús d'eines de control de versions com Git. • Habilitat per dissenyar, desenvolupar i mantenir aplicacions web escalables i d'alt rendiment. • Coneixements en l'ús d'eines automatitzades de proves com Selenium/Mocha/Jasmine • Familiaritat amb frameworks de desenvolupament web tals com Laravel/Django/Express/Flask • Habilitats per treballar eficientment amb un equip multidisciplinari.

Se ofrece

• Un salari competitiu segons l'experiència aportada. • Jornada completa de dilluns a divendres, amb la possibilitat de treballar des de casa un dia a la setmana. • L'oportunitat de formar part d'un equip dinàmic i innovador que es dedica al desenvolupament d'aplicacions blockchain.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Administratiu/a Departament de Crèdits i Documentació

Médicos. Especialidad: Anestesiologia