Especialista Qualitat del Sector Metal

Palol de Revardit / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem una persona acostumada al sector metall. Que sàpiga fer controls dimensionals; comprovar que les mides coincideixen amb els plànols i que verifiqui que la peça està ben feta. L'empresa ofereix diferents serveis i solucions fetes a mida per a la consecució de qualsevol projecte industrial. Des del disseny i desenvolupament del projecte fins a l’execució de tots els processos de producció i fabricació d’equips i components i el lliurament a casa del client, tot sota un estricte control de qualitat. Es treballa amb acer inoxidable i ferro. Compten amb la maquinària més puntera, per tal de poder treballar amb les millors condicions. Funció principal: Ha de verificar totes les peces, i donar el vistiplau, per entregar als Clients i si no són correctes haurà de fer fotos i no conformitats.

Requisitos

• Experiència en feines similars de validació i control de qualitat. • Molt Valorable; Idiomes; si és possible (Anglès i Francès.) perquè ha d'estar amb contacte amb els clients. • Residència propera al Pla de l'Estany. • Persona comunicativa, que sàpiga expressar•se tant amb l'equip de feina com amb els clients.

Se ofrece

Contracte estable i amb projecció Horari: de 8.00h 13:00h i de 15.00h a 18.00h. De dilluns a divendres. Sou: 28.000 SBA inicial, si la persona és vàlida, l'empresa anirà augmentant

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Administratiu/a Departament de Crèdits i Documentació

Médicos. Especialidad: Anestesiologia