Analista Operatiu. Departament de Control de Gestió.

Figueres / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem un professional que sigui un bon Analista Operatiu. La persona que s'incorpori al projecte formarà part d'un departament clau en la creació de valor afegit per a l'empresa (Empresa del sector logístic que actua en l'àmbit multinacional). Necessitem analista operatiu per formar part del departament de control de gestió. L'exercici de les seves funcions comportarà la interrelació amb els diferents departaments administratius i operatius de matriu i filials del grup. FUNCIONS PRINCIPALS: - Desenvolupar i mantenir del paquet de rapport operatiu dels departaments operatius: trànsit, flota i magatzem. - Sintetitzar coneixements i identificar accions a partir dels indicadors operatius amb l'objectiu d'augmentar el valor afegit dels processos productius (transport, logística i estació de serveis). - Participar en l'estratègia i seguiment posterior de la previsió de la demanda i assignació recursos. - Treballar a la unificació d'estàndards operatius a escala de grup. - Dissenyar i implementar millores a l'ERP per obtenir millores per a l'usuari i la qualitat de la dada.

Requisitos

Imprescindible: -1-3 anys experiència en departaments de controlling, operatius o planificació amb enfocament analític. -Projecció professional orientada a negoci, l'objectiu és ajudar la companyia a aconseguir dades sintetitzades que ajudin a la comprensió del negoci i la presa de decisions. -Professional amb dots d'organització, exhaustivitat i competència en la gestió/anàlisi de dades. -Persona dinàmica, orientada a la millora continuada i al treball en equip. -Capacitats de comunicació i de treballar en entorns multidisciplinaris i multiculturals. Estudis mínims: Grau universitari. De forma indicativa: Enginyeria organització industrial/logística o ADE. Habilitats imprescindibles: -Domini avançat Microsoft Excel. -Coneixement entorn BI (idealment Power BI) o bases de dades (idealment SQL). -Idiomes: català, castellà i anglès. -Orientació a la millora contínua. Habilitats plus: -Idioma: francès -Especialitzacions en planificació de recursos, optimització de processos, operacions, anàlisi Big Data…

Se ofrece

SALARI: A negociar. Segons les habilitats i l'experiència candidat. HORARI: 9-18h de dilluns a divendres, opcions flexibilització a partir de l'any. CONTRACTE: indefinit, jornada completa .

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Administratiu/a Departament de Crèdits i Documentació