Tècnic/a Mobilitat (Ens Públic i Privat)

Granollers / Barcelona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Recerquem un/a TÈCNIC/A DE MOBILITAT, per important entitat relacionada amb ens públics i privats, per incorporar de forma estable en les seves oficines, ubicades al Vallés Oriental: Les funcions principals de la figura que ocupi aquest càrrec, seran: Estudis econòmics i auditories de servei Redacció de plecs tècnics i informes Tractament i gestió de cartografia municipal Elaborar plànols per estudis de mobilitat Control i arxiu de diferents projectes i documentació dels DT Gestió d'arxiu informàtic Tasques d'atenció i informació cartogràfica Suport en projectes de mobilitat

Requisitos

Titulació: Grau en Obres Públiques / Màster en Ciències Ambientals o Geografia, especialitat en Mobilitat. O formació relacionada. Habilitats en fer d'ús d' AutoCad, paquet Microsoft Office. Domini d' eines SIG / GIS. Nivell avançat de català • castellà. Experiència: 2•3 anys mínim, ocupant rol similar i fent ús de les eines esmentades.

Se ofrece

Contractació directament per empresa, amb ocupació indefinida. Estabilitat real, formació i creixement professional progressiu. Horari de dilluns a dijous de 9.30 h a 18.30 h, i divendres jornada intensiva. Possibilitat de teletreball dos dies a la setmana. Salari, entre 24 / 26 K, segons experiència aportada. Incorporació immediata, en el possible.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Tècnic/a de Manteniment i Reparació de Carretons Elevadors

Asesor/a Comercial Telefónico Badalona

Jefe/a de Obra Instalaciones Eléctricas