Project Manager Injecció de Plàstic

Manresa / Barcelona

Comparte esta oferta

Descripción

Somos una Consultora de Recursos Humanos especializada en la captación de talento para organizaciones empresariales. En ISPROX tenemos el objetivo de seleccionar talento para las compañías que mejor cuiden el capital humano y tengan en el centro de sus políticas a las personas. Apostamos por estar cerca de nuestros clientes y candidatos con una amplia red de delegaciones en España, Francia, Portugal, Holanda y México.

Funciones

Tens experiència com a PROJECT MANAGER treballant en processos d'INJECCIÓ DE PLÀSTIC, i vols formar part en una important empresa del sector metal·lúrgic? T'agradaria treballar en una empresa que posa en valor l'equip humà amb un recorregut professional de més de 30 anys?

Si vius al Bages i t'agradaria formar part d'una empresa del sector metal·lúrgic, experts en estampació metàl·lica de precisió, que exporta a tot el món i centra la seva feina en la contínua aplicació de la creativitat, servei i coenginyeria per satisfer les necessitats dels seus clients garantint la qualitat dels seus sistemes de fabricació, continua llegint...

Des d'ISPROX estem buscant un/a PROJECT MANAGER especialista en INJECCIÓ DE PLÀSTIC per a una empresa del Bages que es dedica a l’estampació metàl·lica de precisió.

Duràs a terme la direcció i gestió de projectes, així com la resolució de problemes tècnics en el disseny.

Aquestes són part de les funcions i responsabilitats que tindràs:

· Seràs l'interlocutor davant del client durant les fases d'estudi del projecte, execució del projecte i posada en marxa.
· Realitzaràs l'estudi de viabilitat i factibilitat amb client.
· Duràs a terme assessorament tècnic al client.
· Identificaràs els objectius del projecte (configuració, abast, termini i qualitat) i ho comunicaràs a tots els departaments interns.
· Identificaràs els riscos i realitzaràs l'estudi de les actuacions a emprendre per evitar-los o reduir-ne les conseqüències.
· Verificaràs que el projecte tècnic s'ajusti al programa de necessitats i als criteris de disseny establerts.

Requisitos

La teva incorporació serà un èxit si tens:

· Estudis en Enginyer/a Industrial Superior o Tècnic, preferiblement especialitat Mecànica.
· Domini de programes de disseny (2D i 3D). (AutoCAD, Solidworks, etc.)
· Alt nivell d'anglès, ja que hauràs de comunicar-te amb clients ubicats a l’estranger
· Experiència en injecció de plàstic

Se ofrece

Què et podem oferir?

· T'incorporaràs de forma immediata en una empresa sòlida i en expansió amb una reconeguda experiència al sector d'estampació metàl·lica de precisió.
· Tindràs una posició estable i amb gran projecció de futur.
· El teu horari serà de 8 a 17h, però amb flexibilitat, el que et facilitarà poder tenir una bona conciliació familiar.
· I un salari brut anual de 33-36K €.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

ENCARGADO/A DEMOLICIÓN & DERRIBOS

Consultor de Selecció 360º