Comercial Sector Material Consturcció

Lleida / Lleida

Comparte esta oferta

Descripción

Somos una Consultora de Recursos Humanos especializada en la captación de talento para organizaciones empresariales. En ISPROX tenemos el objetivo de seleccionar talento para las compañías que mejor cuiden el capital humano y tengan en el centro de sus políticas a las personas. Apostamos por estar cerca de nuestros clientes y candidatos con una amplia red de delegaciones en España, Francia, Portugal, Holanda y México.

Funciones

Si ets una persona amb habilitats comunicatives i tens experiència dins el sector de les vendes, t'estem buscant!!
Per empresa dedicada al comerç a l'engròs de ferreteria, estem cercant un/a Comercial per portar la zona de Lleida i Tarragona.
De què t'hauràs d'encarregar?

- Visita, venda i assessorament als clients de Lleida i Tarragona, trimestralment visita als clients de Menorca, Eivissa i Formentera.
- Seguiment de les tendències del mercat.
- Report a gerència.

Requisitos

- Indispensable experiència demostrable en vendes.
- Es valorarà positivament l'experiència en vendes en el sector de la construcció o en la venda de productes de construcció.
- Coneixements informàtics a nivell d'usuari.
- Disponibilitat de viatjar.
- Bon nivell de català i castellà.
- Aptituds: Excel·lents habilitats de comunicació, Capacitat d'escolta activa, Orientació a resultats, Capacitat d'adaptació: ser capaç d'adaptar-se a les diferents situacions que poden sorgir durant la venda.
- Habilitats: Identificació d'oportunitats de venda, Planificació de vendes, Saber fer una bona presentació de vendes
- Gestió de relacions: Ser capaç de mantenir relacions positives i de confiança amb els clients i altres professionals del sector, Tècniques de tancament de vendes, Anàlisis de dades.

Se ofrece

- Contracte indefinit amb estabilitat laboral.
- Horari de 40 hores setmanals de dilluns a divendres.
- SBA: 24.000€ fixes anuals més comissions del 2,5% sobre la facturació (sense IVA) + incentius mensuals de 150€ per cadascuna de les 3 zones a cobrir i bonificació anual de 1.000€ segons increment de la facturació sobre els objectius assignats
- Vehicle d'empresa.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

ADJUNT/A A RESPONSABLE DE MANTENIMENT

Ingeniero/a diseño de producto

Ingeniero/a oficina técnica