Dissenyador/a Gràfic Junior

Balaguer / Lleida

Comparte esta oferta

Descripción

Somos una Consultora de Recursos Humanos especializada en la captación de talento para organizaciones empresariales. En ISPROX tenemos el objetivo de seleccionar talento para las compañías que mejor cuiden el capital humano y tengan en el centro de sus políticas a las personas. Apostamos por estar cerca de nuestros clientes y candidatos con una amplia red de delegaciones en España, Francia, Portugal, Holanda y México.

Funciones

Per ampliació de l'equip de comunicació i disseny, estem cercant un/a Dissenyador/a Gràfic per empresa del sector del metall de Balaguer.
Si ets una persona creativa, i vols ajudar en el desenvolupament d'una gran varietat de peces de comunicació gràfica, t'estem buscant!
De què t'hauràs d'encarregar?

- Aportar noves idees i conceptes que enriqueixin la imatge visual de la companyia.
- Participar en la conceptualització, desenvolupament i creació de suports visuals impresos (fitxes de producte, catàlegs, documents corporatius…) i digitals (banners, publicacions a xarxes socials, mailings…).
- Enriquir la imatge gràfica de l'empresa, entenent que aquesta és, en molts casos, la primera presa de contacte amb el client.
- Generar suports visuals atractius, mantenint una imatge coherent i consistent en tots els canals i peces en què es treballi.
- En alguns casos, s'haurà de participar en la creació del copy i contingut escrit dels suports. Es valorarà tindre sensibilitat i sentir-se còmode generant aquest tipus de textos.

Requisitos

- Estudis universitaris amb Disseny Gràfic
- Nivell alt d'Adobe Indesign, Adobe Illustrator i Adobe Photoshop
- Valorables coneixements (no imprescindible): Figma, Mailchimp, Adobe Premiere, Adobe After Effects
- Es valoraran coneixements (no imprescindible): fotografia, vídeo, disseny web, programació i il·lustració.
- Estem valorant una persona creativa i responsable.
- Residència a Balaguer o molt proper.

Se ofrece

Contractació per empresa amb estabilitat laboral i projecció dins la mateixa.
Horari: de dilluns a dijous de 09:00 a 17:00h, i divendres 09:00 a 16:00h.
SBA: de 19.000€ a 23.000€ segons experiència.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Ingeniero/a diseño de producto

Back Office - Alto nivel Excel

Administrador/a de Comunitats