Slide CONETADOS PARA POTENCIAR O SEU TALENTO

Procura
emprego?

No processo de seleção de candidatos o nosso objetivo é selecionar as empresas que melhor cuidem o capital humano e tenham no centro das suas políticas as pessoas. Descubra as nossas ofertas de emprego.

Ir a candidatos
Área candidatos

Quer
contratar?

Queremos conseguir que no processo de seleção de candidatos os nossos clientes sejam mais competitivos, graças à escolha dos melhores profissionais.

Ir a empresas
Isprox Executive

Quem somos?

Em ISPROX conetamos trabalhadores e empresas para alcançar a excelência no mercado de emprego. Oferecemos um serviço de proximidade a todos os nossos clientes, estabelecendo relações duradouras para ajudar-lhes no seu desenvolvimento profissional e empresarial.

Saber mais

ALGUNS DOS CLIENTES QUE CONFIAM EM ISPROX

Que dizem os nossos clientes e candidatos?

Eduard Salvadó Rocamora
Eduard Salvadó Rocamora
19/02/2021
Verificada
Agrair a Isprox i en concret a Sergi Martí, per l'atenció i seguiment del meu procés de selecció ja que gracies a ells he pogut trobar una feina que s'adapta a les meves necessitats i que hem permet créixer professionalment. Recomano la empresa Isprox, com a reclutament de personal i gestora de RRHH. Per la seva professionalitat i serietat. Gran empresa, increïbles persones. Gràcies!
Claudia Pla
Claudia Pla
22/01/2021
Verificada
Súper bona experiència! L'Anna ha sigut molt amable en tot moment. Ha estat pendent i molt atenta. M'he sentit molt acompanyada durant tot el procés. Gràcies per tot!
Jordi Tobias
Jordi Tobias
21/01/2021
Verificada
Atenció personalitzada i seguiment impecable
elisabet pallàs
elisabet pallàs
31/12/2020
Verificada
Molt amables i atents! Sol puc dir que es una gran empresa!!
Kendry E. Villavicencio Arcentales
Kendry E. Villavicencio Arcentales
12/12/2020
Verificada
Muy competentes, profesionales en los que puedes confiar.
Mohamed El Merouani
Mohamed El Merouani
26/11/2020
Verificada
Como cliente de ISPROX, solo puedo agradecer el servicio excelente ofrecido y mostrar mi satisfacción. Sergi me ha acompañado en todo momento ofreciendo consultoría y apoyo incluso más allá de lo requerido a nivel profesional. Muchas gracias.
Jordi Raurell
Jordi Raurell
15/10/2020
Verificada
La gestión del proceso de selección ha sido satisfactoria, muy buena atención por parte del reclutador y la comunicación de cualquier novedad ha sido transmitida al momento..
Desirée Beltrán
Desirée Beltrán
29/04/2020
Verificada
Em vaig sentir en tot moment molt acompanyada, estic molt contenta de haver pogut treballar amb ells, i gràcies a la seva professionalitat i rapidessa he pogut millorar en el meu camp de feina. Us desitjo molts èxits

Tem alguma pergunta?
Estamos à sua disposição

Contate com os nossos expertos