Slide CONETADOS PARA POTENCIAR O SEU TALENTO

Procura
emprego?

No processo de seleção de candidatos o nosso objetivo é selecionar as empresas que melhor cuidem o capital humano e tenham no centro das suas políticas as pessoas. Descubra as nossas ofertas de emprego.

Ofertas de emprego

Quer
contratar?

Queremos conseguir que no processo de seleção de candidatos os nossos clientes sejam mais competitivos, graças à escolha dos melhores profissionais.

Ir a empresas
Isprox Executive

Quem somos?

Em ISPROX conetamos trabalhadores e empresas para alcançar a excelência no mercado de emprego. Oferecemos um serviço de proximidade a todos os nossos clientes, estabelecendo relações duradouras para ajudar-lhes no seu desenvolvimento profissional e empresarial.

Saber mais

ALGUNS DOS CLIENTES QUE CONFIAM EM ISPROX

Que dizem os nossos clientes e candidatos?

Eduard Salvadó Rocamora
Eduard Salvadó Rocamora
19/02/2021
Verificada
Agrair a Isprox i en concret a Sergi Martí, per l'atenció i seguiment del meu procés de selecció ja que gracies a ells he pogut trobar una feina que s'adapta a les meves necessitats i que hem permet créixer professionalment. Recomano la empresa Isprox, com a reclutament de personal i gestora de RRHH. Per la seva professionalitat i serietat. Gran empresa, increïbles persones. Gràcies!
Claudia Pla
Claudia Pla
22/01/2021
Verificada
Súper bona experiència! L'Anna ha sigut molt amable en tot moment. Ha estat pendent i molt atenta. M'he sentit molt acompanyada durant tot el procés. Gràcies per tot!
Jordi Tobias
Jordi Tobias
21/01/2021
Verificada
Atenció personalitzada i seguiment impecable
elisabet pallàs
elisabet pallàs
31/12/2020
Verificada
Molt amables i atents! Sol puc dir que es una gran empresa!!
Kendry E. Villavicencio Arcentales
Kendry E. Villavicencio Arcentales
12/12/2020
Verificada
Muy competentes, profesionales en los que puedes confiar.
Mohamed El Merouani
Mohamed El Merouani
26/11/2020
Verificada
Como cliente de ISPROX, solo puedo agradecer el servicio excelente ofrecido y mostrar mi satisfacción. Sergi me ha acompañado en todo momento ofreciendo consultoría y apoyo incluso más allá de lo requerido a nivel profesional. Muchas gracias.
Jordi Raurell
Jordi Raurell
15/10/2020
Verificada
La gestión del proceso de selección ha sido satisfactoria, muy buena atención por parte del reclutador y la comunicación de cualquier novedad ha sido transmitida al momento..
Desirée Beltrán
Desirée Beltrán
29/04/2020
Verificada
Em vaig sentir en tot moment molt acompanyada, estic molt contenta de haver pogut treballar amb ells, i gràcies a la seva professionalitat i rapidessa he pogut millorar en el meu camp de feina. Us desitjo molts èxits

Tem alguma pergunta?
Estamos à sua disposição

Contate com os nossos expertos