Projectista. Oficina tècnica.

Palol de Revardit / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem un projectista per una empresa metal·lúrgica dedicada al disseny i fabricació d’equips i components industrials de gran complexitat. Especialitzats en planxisteria industrial, treballen amb l’acer inoxidable, el ferro i l’alumini com a matèria primera per fabricar maquinària i components industrials.

Des de la seva fundació, ara fa més de 15 anys, l’empresa ha focalitzat tots els seus esforços en oferir als seus clients uns productes i serveis de qualitat, únics i competitius.

Per aconseguir-ho, aplica una màxima de treball basada en la metodologia de millora continuada com a eina d’evolució constant.

El perfil que busquem ha de ser un projectista acostumat a treballar en oficina tècnica de fabricació de maquinària industrial i valorarem experiència en el sector metal·lúrgic.

Requisitos

- Domini dels següents programes: Solid i Autocad.
- Experiència en treball de xapa d'acer inoxidable.
- Estudis relacionats en disseny, valorable formació específica en els 2 programes de disseny.

Se ofrece

- Contracte estable i amb projecció.
- HORARI i intensiu i amb rotació: 1 setmana de 6.00 a 14.00 i 1 setmana de 14.00 a 22.00.
- SOU: mínim 1700 euros / mensuals. (segons experiència)

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Analista Operatiu. Departament de Control de Gestió.