Especialista de taller. Sector metall

Sant Jaume de Llierca / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem un operari amb experiència en el Sector Metall. Si busques treballar per una empresa solvent i amb tradició metal·lúrgica, podria ser el teu lloc de treball!

Et contractarà una empesa líder en fabricació de canonades industrials.
Disposen d'un amplíssim parc de maquinària, modern i amb els darrers avenços tecnològics, a més d'un gran nombre d'utillatges de disseny propi, per aconseguir un continu i alt estàndard de qualitat, respecte pel medi ambient i excel·lents condicions de treball dels empleats.
Situats a Sant Jaume de Llierca (Girona), compten amb una superfície total de 12.000 m2, incloent-hi un magatzem a 7 nivells amb una superfície útil de 30.000 m2.

Volem que formis part d'un equip de 16 operaris, per damunt hi ha el Responsable de Planta. I et formarà, si ho necessites, un encarregat de zona (tall – tubs – peces especials). El Responsable de Planta està el 80% aproximadament del temps a planta amb els operaris.

Requisitos

Busquem algú polivalent que faci peces NO estàndards, el que no és un tub com a tal. Són les peces que fan de connexió entre el tub i la màquina del client, poden ser “pantalons”, “conus”, “tes”, “comportes”, “viroles”…
Que hagi fet servir, cisalla, debanadora de tall, tall làser, màquines de soldar, soldadura làser i enfocat a la zona de fabricació més artesanal (peces especials).
Haurà de fer anar la màquina de soldar per punts, soldar MIG (si no sap soldar no és imprescindible, hi hauria formació concreta), però sí que és important que li agradi remenar xapa, fer muntatges de peces, tingui atenció al detall.

Se ofrece

-Contracte estable.

- Horari: De dilluns a dijous de 7:00?h a 16:15?h amb 15’ per esmorzar i 1?h per dinar, i els divendres de 7:00?h a 14:15?h amb 15’ per esmorzar.

- Sou. Es començarà amb el sou que marca el Conveni del Metall a Girona.
Entraria com a G7 (18.909€ BA) o G6 (19.757€ BA), depenent de l'experiència i al cap de 6 mesos, sempre de les tasques siguin assolides, es faci seguiment de normativa PRL; es millorarà el sou.

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Analista Operatiu. Departament de Control de Gestió.