Enginyer de Vendes Mercat Internacional

Blanes / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Isprox selecciona, per a important empresa del sector de l'enginyeria mecànica, un/a Enginyer/a de Vendes amb Idiomes, que recolzi en l'obertura i seguiment del mercat internacional.

El nostre client és una empresa amb una missió i uns valors ferms, dirigits cap a la innovació i el desenvolupament de la indústria mecànica i de superfícies, oferint sempre la màxima qualitat en el servei al client, a través del treball en equip i la motivació i formació dels seus treballadors.

Dins el Departament Comercial de l'empresa, la teva responsabilitat serà la de fer el seguiment i ampliació del mercat Francès, Belga, Holandès i Portuguès.

Si tens disponibilitat per viatjar un cop al mes, tens facilitat en idiomes, experiència en departament comercial i busques nous reptes professionals, aquest és el teu lloc.

Requisitos

Enginyeria mecànica, Química, Elèctrica o Industrial
Anglès i Francès a nivell negociació.
Experiència en vendes dins el sector industrial.
Disponibilitat per viatjar

Se ofrece

Contracte estable en empresa amb bon ambient laboral
Cotxe / Mòbil / Ordinador
Salari amb una part fixa i una variable
De dilluns a divendres de 7.00 a 16.00 (horari amb certa flexibilitat)
Assegurança mèdica
Formació continuada

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Analista Operatiu. Departament de Control de Gestió.