Comptable senior.

Besalú / Girona / España

Comparte esta oferta

Funciones

Busquem un administratiu comptable per una empresa familiar dedicada des dels seus orígens, el 1957, a la fabricació de fil, encara que existeix documentació d’activitat industrial des de 1853. Actualment, comptem amb 4 centres de producció, situats a la província de Girona.

L'empresa destaca per ser fabricant de fil reciclat d’alta qualitat, disposant d’una àmplia varietat de tons i combinacions disponibles. Tots ells desenvolupats al seu laboratori de color a partir de materials reciclats. Treballen àrduament per oferir opcions d’alta qualitat i atractives, que a més contribueixin a reduir la petjada de carboni.

Busquem una persona amb molta experiència portant facturació, fent assentaments, Ivas i impostos i treballar a través del programa SAP. Prendrà decisions i les aportarà al Director de finances.

Des de l'empresa , es formarà la persona en la gestió i seguiment del Certificat GRS (Cerificació del fil reciclat). Se segueix un protocol de gestió de documentació per tal de verificar que l'empresa segueix les normes a l'hora de fabricar aquest tipus de fil. I des del departament comptable també s'ha de seguir.

Requisitos

- Residència a La Garrotxa o Pla de l'Estany.
- Estudis relacionats o anys d'experiència demostrable en un lloc de feina semblant.
- Valorarem haver estat en entorn industrial.
- Català i castellà. I valorable altres idiomes.
- Vehicle per poder-se moure amb facilitat.

Se ofrece

- Contracte estable.
- HORARIS: 40h. Flexibilitat en la sortida. Inici de la jornada 8.30h i fi, depenent del temps que es dedica a dinar (30minuts o 1h).
- SOU: 30.000SBA

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Analista Operatiu. Departament de Control de Gestió.