Back office Comercial

Palafrugell / Girona

Comparte esta oferta

Descripción

Somos una Consultora de Recursos Humanos especializada en la captación de talento para organizaciones empresariales. En ISPROX tenemos el objetivo de seleccionar talento para las compañías que mejor cuiden el capital humano y tengan en el centro de sus políticas a las personas. Apostamos por estar cerca de nuestros clientes y candidatos con una amplia red de delegaciones en España, Francia, Portugal, Holanda y México.

Funciones

Busquem un professional que li agradi el tracte comercial, que domini l'atenció al client, en aquest cas busquem un professional que farà la seva feina majoritàriament a través del telèfon i per escrit. Ens urgeix trobar un Back Office Comercial pel mercat internacional, sobretot pel mercat francòfon, necessitem algú amb un alt nivell de francès.

El lloc de feina és a una empresa de Palafrugell que dona molta importància al tracte impecable cap al client. I que té poca rotació en els seus departaments, la persona seleccionada compartirà despatx amb la persona que porta el mercat Nacional.
Es dediquen a la fabricació de taps de suro des del 1887 i destaquen en el sector perquè mantenen la fabricació artesanal des dels inicis, però al mateix temps s'han adaptat a les noves millores tecnològiques.

Funcions principals:

- Donar d’alta els nous clients i mantenir els actuals.
- Preparació de la documentació d’ofertes i altes al sistema.
- Tasques específiques acordades de seguiment i contacte directe amb el client en l'àmbit operatiu (sense decisions estratègiques) i
reportar al responsable del compte i/o Responsable Comercial.
- Facturació de comandes al sistema d'allò que encara no ha passat a ser fabricació en sèrie.
- Gestió de la facturació
- Gestió i seguiment de validacions de comandes pendents de decisió comercial, bàsicament quan cal "recotitzar" (les decisions són preses pel Comercial o Director Comercial).
- Mantenir els fitxers actualitzats amb totes les dades i també l'arxiu físic.

Requisitos

- Indispensable:
. Parlar i escriure francès (idioma més utilitzat en aquest lloc de feina) i anglès, parlat i escrit.
. Estudis secundaris finalitzats.
. Residència a prop de Palafrugell.
. Experiència en tracte amb els clients tant en persona com telefònic.

- Valorable:
. Haver cursat estudis relacionats amb tasques comercials.
. Coneixements d'italià.

Se ofrece

- Contracte Estable.
- Horari: Flexibilitat entrada i sortida. Jornada completa i partida, amb espai per quedar-se a dinar.
- Sou: 23.000 SBA. (14 pagues)

Apuntarme a la oferta

En ISPROX apostamos por la igualdad de oportunidades y la inclusión. Evitamos cualquier tipo de discriminación por género, edad, orientación sexual, raza, religión u otros aspectos que puedan considerarse excluyentes.

Otras ofertas cerca de ti

Médico. Especialidad en Medicina Interna

Manager Montajes Eléctricos